Πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στη Λέσβο

Το 39ο θύμα του ιού στη χώρα μας

Πρώτος θάνατος πριν από λίγο στη Λέσβο από κορονοϊό. Έφυγε από τη ζωή λόγω των επιπλοκών που της δημιούργησε ο ιός, η 76χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Η γυναίκα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα είχε εκδηλώσει πνευμονία που χθες Σαββάτο το απόγευμα πιστοποιήθηκε ότι οφείλονταν στον ιό COVID 19.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα από στιγμή σε στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Παστέρ σχετικά με δείγματα που ελήφθησαν από την κόρη της 76χρονης αλλά και το παιδί της.

Όπως έγραψε το τοπικό site Στο Νησί, η κόρη της 76χρονης ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Καλλονής και Πολυχνίτου. Και η απόδειξη της νόσησης της από κορονοϊό περιπλέκει τα πράγματα κατά πολύ σχετικά με τη διάδοση του ιού στη Λέσβο. Πάντως σήμερα τα παραπάνω Κέντρα Υγείας παρέμειναν κλειστά και σε αυτά πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Σε προληπτική απομόνωση χωρίς συμπτώματα και χωρίς να έχει χαρακτηρισθεί ύποπτο κρούσμα παραμένει ο γιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ο οποίος εξέτασε την 76χρονη όταν προσήλθε στο νοσοκομείο σχετικά με άλλου τύπου πρόβλημα υγείας και ο οποίος διέγνωσε την πνευμονία.

Στο Νησί

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί