Κοινωφελής πρωτοβουλία για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων από ομάδα νέων επιχειρηματιών

Κοντά σε κάθε επαγγελματία

Με κύριο μήνυμα μένουμε_κοντά στον επαγγελματία στηρίζουμε όσους επαγγελματίες το έχουν ανάγκη. Επικοινωνιολόγοι, Marketers, Δημιουργοί περιεχομένου, Γραφίστες, Κειμενογράφοι, Διαφημιστές και Social media managers δημιούργησαν μια ομάδα που προσφέρει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους επαγγελματίες που τη δεδομένη στιγμή είναι κλειστοί, με αφορμή τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Λιανεμπόριο, Εμπορικά καταστήματα, Εστίαση, Φιλοξενία, Αισθητική/Κομμωτική, Γυμναστήρια και δεκάδες επαγγέλματα που αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστά ή υπό ειδικό καθεστώς λειτουργίας μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ https://bit.ly/2U42gJU εντελώς δωρεάν και χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μια πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων επαγγελματιών που αποφάσισαν να δράσουν και να προσφέρουν στο μέτρο που μπορούν. Έτσι λοιπόν οι επαγγελματίες θα:Λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς μπορούν να επικοινωνούν με τους πελάτες τους παρότι έχουν κλειστά τα φυσικά τους καταστήματα.Λάβουν συμβουλές γενικού περιεχομένου για ενέργειες marketingΥποστηριχτούν στη διαχείριση των social media networks που διαθέτουν ήδηΥποστηριχτούν στη δημιουργία περιεχόμενου επικοινωνιακού χαρακτήρα που να υποστηρίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των επιχειρήσεων.

O Κωνσταντίνος Καλαμίδας επικεφαλής της ενέργειας αυτής δήλωσε σχετικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: Δεν σας κρύβουμε πως και εμείς τις πρώτες μέρες ως άνθρωποι της αγοράς μουδιάσαμε στον άκουσμα των αυστηρών μέτρων. Ωστόσο σκεφτήκαμε γρήγορα πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιχειρήσεις οφείλουν όσο τίποτε άλλο να μην χάσουν την επικοινωνία με τον πελάτη/επισκέπτη τους. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού δημοσιεύσεις που θα κλείσουν τη «φυσική» απόσταση που έχουν οι επιχειρήσεις με το κοινό τους. Ας αποδείξουμε πως ο όρος κοινωνική ευθύνη μπορεί να γίνει σημαία όλων, για το καλό όλων μας».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε επικοινωνώντας Δευτέρα –
Παρασκευή στο 2313055015 ή με email στο info@sharesa.gr

Αίτηση Συμμετοχής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί