Ιταλίδα νοσοκόμα με κορονοϊό αυτοκτόνησε επειδή πίστευε ότι είχε μεταδώσει σε άλλους τον ιό

Ακόμα μία τραγική ιστορία από την Ιταλία έρχεται στην επιφάνεια με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά μια 34χρονη Ιταλίδα νοσοκόμα η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της αφότου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η 34χρονη Ντανιέλα εργαζόταν ως νοσοκόμα στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο στην Μόντσα, 10 χιλιόμετρα από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάθε μέρα έδινε μάχη μαζί με άλλους νοσοκόμους και νοσοκόμες στην Λομβαρδία κατά του κορονοϊού. Μία μέρα διαγνώσθηκε και η ίδια με κορονοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με συναδέλφους της που την γνώριζαν αλλά και το σωματείο της ανέφεραν ότι  η Ντανιέλα υπέφερε από μεγάλο στρες επειδή πίστευε ότι είχε μεταδώσει τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους και αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει.

Επίσης, ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου του Σαν Τζεράρντο, Μάριο Αλπαρόνε, δήλωσε πως η Ντανιέλα ήταν στο σπίτι της άρρωστη από τις 10 Μαρτίου και πως δεν βρισκόταν «υπό επιτήρηση».

 Οι δικαστικές αρχές διερευνούν τώρα τον θάνατό της, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από Ιταλικό Ινστιτούτο, 5.760 εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί