Καταγγελία του σωματείου Ταξί Ηρακλείου: Εκτός συμβουλίου δύο μέλη του ΟΛΗ επειδή εκφράστηκαν θετικά υπέρ των ταξιτζήδων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ταξί Ηρακλείου, μέσω της οποίας καταγγέλλει ότι δύο μέχρι χθες μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου τέθηκαν εκτός συμβουλίου, επειδή εκφράστηκαν θετικά υπέρ των ταξιτζήδων στο θέμα με το Αστικό ΚΤΕΛ.

Δείτε αναλυτικά τι καταγγέλλει:

Σε μεθοδεύσεις με δόλο προχωράει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου με επικεφαλή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη.
Ο γαμπρός (Μηνάς Παπαδάκης) του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ προχωράει σε μεθοδεύσεις εν μέσω κοροναϊού, εν μέσω κρίσης για όλο τον ελληνικό λαό να ανταπεξέλθει από την παγκόσμια κρίση που έχει δημιουργήσει ο ιός.
Δύο μέλη της Διοίκησης του Ο.Λ.Η ο κ. Βασίλης Βερυκοκίδης και ο κ. Γιώργος Μπαμιεδάκης είναι από χθες εκτός συμβουλίου γιατί εκφράστηκαν θετικά υπέρ των ταξιτζήδων στο περιβόητο θέμα με το Αστικό ΚΤΕΛ.Το Αστικό ΚΤΕΛ το οποίο προσπαθεί να κάνει μαγαζί γωνία με την βοήθεια του γαμπρού (Μηνά Παπαδάκη) και με επιχείρημα την καλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, γιατί τα 30 μέτρα που του όρισαν το 2014 με την σύμφωνη γνώμη του (και έξοδα του Ο.Λ.Η) δεν είναι αρκετά και θέλει να μπει και μες το καράβι λες και θα αλλάξουν την τιμή του εισιτηρίου.
Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ – ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ θέλοντας να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη .
Γι’ αυτό και ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ όλοι οι ταξιτζήδες την αντικειμενικότητα των δημοσίων προσώπων, μια αντικειμενικότητα που δεν πρέπει
να σταματάει εκεί που ξεκινάει το προσωπικό συμφέρον.
Καλούμε όλους τους Βουλευτές του νομού Ηρακλείου να πάρουν θέση και να ζητήσουν από τον διευθύνων Σύμβουλο και γαμπρό στην προκειμένη περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως του ορίζει η θέση που κατέχει.
Διαφορετικά ζητάμε την παραίτησή του ώστε να επανέλθει η τάξη και η αντικειμενικότητα στον Οργανισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί