Έλληνες εγκλωβίστηκαν σε βρετανικό αεροδρόμιο με… «απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης» (Βίντεο)

Στιγμές αγωνίας ζουν εκατοντάδες Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο Στάνστεντ της Βρετανίας διότι, όπως ενημερώθηκαν, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις για την Ελλάδα με… «απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης»!

Ειδικότερα, πρόκειται για Έλληνες που κατοικούν στην Αγγλία αλλά είχαν δρομολογήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο τους ανακοινώθηκε πως ακυρώνεται η πτήση για τη Θεσσαλονίκη και λίγη ώρα αργότερα η αντίστοιχη για την Αθήνα.

Χρήστης του twitter τονίζει: «ΈΚΚΛΗΣΗ: Η Κυβέρνηση μας ακύρωσε σήμερα τις πτήσεις επιστροφής ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ. Αεροδρόμιο Stansted. Η εταιρεία θέλει απλά το οκ για να ξεκινήσει!! Ανοίξτε τα σύνορα». Παράλληλα δημοσιεύει ένα βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο με τους Έλληνες να φωνάζουν συνθήματα, ζητώντας να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στη χώρα.

Στο μεταξύ, επιβάτης προγραμματισμένης πτήσης της 24/3 από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ για Αθήνα, σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ κατήγγειλε ότι παραμένει εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο μαζί με άλλους συνεπιβάτες. Όπως τόνισε, η πτήση προς την Ελλάδα ακυρώθηκε λόγω απόφασης «της ελληνικής κυβέρνησης», όπως τους ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του επιβάτη, Αθανάσιου Αναγνώστου, οι επιβάτες είναι περίπου 400 ενώ όπως ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί