Σε καλή κατάσταση η 53χρονη με κορονοϊό στην Κρήτη

Σε καλή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 53χρονη που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, από το Μακρύ Γιαλό που νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Η 53χρονη νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη, όμως η υγεία της έχει βελτιωθεί και όπως είπε ο αδερφός της, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Λασίθι, αν συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα αναμένεται να μεταφερθεί το επόμενο διήμερο σε κανονικό δωμάτιο του Νοσοκομείου.

Όπως είπε ο ίδιος, που όπως και όλοι οι στενοί συγγενείς της, έχουν τεθεί σε υποχρεωτικό κατ΄ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πως μπορεί η αδερφή του να προσβλήθηκε αφού δεν είχε ταξιδέψει, με τελευταία της μετακίνηση να ήταν στο Ρέθυμνο πριν από 15 ημέρες.

Όπως είπε η αδερφή του είχε παρουσιάσει αρχικά δύσπνοια, χωρίς βήχα ή πυρετό και για αυτό το λόγο είχε καλέσει κατ’ οίκον γιατρό στο σπίτι για να την εξετάσει. Την 3η ημέρα όπως λέει ανέβασε πυρετό και τότε με τη συμβουλή του γιατρού πήγε αμέσως στο Νοσοκομείο της Σητείας.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί