«Συμβόλαιο» εμπρησμού στο «One Happy family»

Στα χέρια τις αστυνομίας βρίσκονται τρεις κατηγορούμενοι για τη φωτιά στο «One Happy Family», τη δομή του Ελβετικού Σταυρού που έκαψαν άγνωστοι το βράδυ της 7ης Μαρτίου στη Λέσβο, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει stonisi oι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων οδήγησαν στη σύλληψη των τριών δραστών της φωτιάς που το βράδυ της 7ης Μαρτίου κατέκαψε την ημερήσια δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών στον Καρά Τεπέ που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family». 

Aπό την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση τρία άτομα: δύο αλλοδαποί και ημεδαπός αλλοδαπής καταγωγής και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.  Ο ένας από αυτούς, 59 ετών, κάτοικοι Μυτιλήνης με Ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης Παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών και ήλθαν στη Μυτιλήνη ειδικά για τον εμπρησμό.Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διερεύνηση και η αποκάλυψη των λόγων του εμπρησμού και ιδιαίτερα το πώς ήρθαν από την Αθήνα δυο άτομα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την πράξη αυτή.

stonisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί