“Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε”: Το βιβλιοπωλείο του Ηρακλείου που κάνει delivery βιβλίων!

Με την προτροπή “Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε” και “Μη μένετε από αντισηπτικά και βιβλία”, το γνωστό βιβλιοπωλείο του Ηρακλείου “Αναλόγιο” του Μανόλη Παπουτσάκη ξεκινά μια καμπάνια το βιβλίο να μη μείνει έξω από τα σπίτια αυτές τις ημέρες του περιορισμού των δραστηριοτήτων και κινήσεων.

Έτσι ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην καραντίνα και δίνει λύση, όπως ζήτησαν πολλοί βιβλιόφιλοι, κάνοντας διανομή βιβλίων στα σπίτια!

“Προσπαθώντας να κρατήσουμε τις επιβεβλημένες ισορροπίες αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε τις επιθυμίες τους με όσο γίνεται πιο ήπιο για τις συνθήκες τρόπο. Γι αυτό κάθε ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ μεσημέρι θα διανέμουμε κατ΄ οίκον τα βιβλία που θα μας παραγγείλετε, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας που προτείνουν οι ειδικοί. Μπορούμε να εξυπηρετούμε όλους εντός της πόλης μας, χωρίς εννοείται κόστος για την μεταφορά της παραγγελίας”, αναφέρει στην ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Όπως λέγαμε και τις προάλλες και όπως ήδη βιώνουμε η κατάσταση είναι δύσκολη. Οι οικογένειες κλείνονται στα σπίτια τους σε μια προσπάθεια ανάσχεσης του κοροναϊκού κύματος με αδιευκρίνιστα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Το Αναλόγιο συμμετέχει στην καραντίνα. Κάποιοι φίλοι μας ζήτησαν να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τις ώρες της απομόνωσης με τον τρόπο που προτιμούν, δηλαδή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Προσπαθώντας να κρατήσουμε τις επιβεβλημένες ισορροπίες αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε τις επιθυμίες τους με όσο γίνεται πιο ήπιο για τις συνθήκες τρόπο. Γι αυτό κάθε ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ μεσημέρι θα διανέμουμε κατ΄ οίκον τα βιβλία που θα μας παραγγείλετε, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας που προτείνουν οι ειδικοί. Μπορούμε να εξυπηρετούμε όλους εντός της πόλης μας, χωρίς εννοείται κόστος για την μεταφορά της παραγγελίας.

Μπορείτε να μας παραγγείλετε τα βιβλία που θέλετε στο mail μας (analogio@yahoo.gr), με μήνυμα στη σελίδα Αναλόγιο, καθώς και στο τηλέφωνο 2810 282303. Θα σας ενημερώνουμε για τη διαθεσιμότητα του βιβλίου, τη δυνατότητα μας να σας εξυπηρετήσουμε, για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, καθώς και για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτήν.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη, και πειθαρχία. Αυτή η πειθαρχία (και όχι κάποιες άλλες) συνιστά υπεύθυνη κοινωνική στάση και πράξη σεβασμού και αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί