Άφησαν τους γιατρούς χωρίς μάσκες και γάντια και τώρα κάνουν επίταξη από τα φαρμακεία (και του Ηρακλείου)!

Αυτή είναι η “προετοιμασία” του κράτους Μητσοτάκη – Άδωνη – Κικίλια…

Η κυβέρνηση, μεταφέροντας τη δική της ευθύνη, καλεί – ακόμα και νομοθετικές ρυθμίσεις, επιβάλλει- την προσωπική ευθύνη του καθενός στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. Και, κατά την περιγραφή των “υπεύθυνων” της κυβερνητικής ηγεσίας και του… μέρα παρά μέρα διαγγελματία πρωθυπουργού, προσωπική ευθύνη είναι να μένεις σπίτι και να παίρνεις όλα τα απαραίτητα μέτρα να μη μεταδοθεί ο ιός. Δηλαδή, αν χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άλλους, απόσταση, μάσκα, γάντια, αντισηπτικό.

Πέραν όμως από το σπίτι, το οποίο για την ώρα έχουν οι Έλληνες, όλα τα άλλα έχουν εξαφανιστεί από την αγορά. Μάσκες και γάντια ούτε για δείγμα.

Οι άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή, δεν έχουν καν μάσκες να φορέσουν. Όπως οι φαρμακοποιοί, σε πολλές περιπτώσεις.

Τα φαρμακεία – στην περίπτωση του Ηρακλείου, που ξέρουμε πολύ καλά- είχαν κάνει τις παραγγελίες τους γι αυτή την εβδομάδα και ακυρώθηκαν όλες, επειδή το κράτος είναι τόσο καλά “οργανωμένο”, όπως ισχυρίζεται μέρα παρά μέρα ο διαγγελματίας πρωθυπουργός, που δεν έχει μάσκες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και προχώρησε σε επίταξη! Ναι, δεν είναι φάρσα, τα ατομικά είδη προστασίας των πολιτών ο Μητσοτάκης, ο Κικίλιας, ο Άδωνης, τα επίταξαν γιατί δε φρόντισαν να υποστηρίξουν εγκαίρως τους ανθρώπους της εμπροσθοφυλακής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό…

(Δείτε πόσο “έτοιμο” ήταν το κράτος Μητσοτάκη: “Στον πόλεμο χρειάζονται στρατιώτες και όπλα” – Η απάντηση των νοσοκομειακών γιατρών στο διάγγελμα Μητσοτάκη)

Μάλλον όμως, επιπλέον, επίταξαν όλα αυτά τα είδη, αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες, επειδή Βορίδης και άλλοι ήθελαν για τα υπουργεία τους…(δείτε: Το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε με απευθείας ανάθεση στην προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας σε εξωφρενικές τιμές)

Τόσο “έτοιμο” κράτος έχουμε, λοιπόν…

Και ο κρατικός στρατός ενημέρωσης αποσιωπά, διαστρεβλώνει, διαμορφώνει την κοινή γνώμη όπως θέλει ο πονηρός πολιτευτής, που βρήκε ευκαιρία να “πατησει” σε ένα πραγματικό πρόβλημα για το χτίσιμο της προσωπικής του εικόνας…

Αθλιότητες ενός κράτους που συγκροτείται από ανθρώπους ακραίων αντικοινωνικών αντιλήψεων…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί