Ελ. Ράντου: Όλο το αφήγημα του πολιτισμένου δυτικού κόσμου μας, αυτοκαταργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ

«Το 2020 ξαναγυρίσαμε στις σπηλιές»

Η Ελένη Ράντου, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό στης στο facebook μοιράστηκε τις σκέψεις της από την εμπειρία αυτών των ημερών.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

«Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων, το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες. Από τη μια μέρα στην άλλη χώθηκα μες στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες”, γράφει μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

“Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες. Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο”, γράφει η Ελένη Ράντου στη συνέχεια.

“Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ένιωσα να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιό της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε στις σπηλιές, πως όλο το αφήγημα και τα ζητούμενα του πολιτισμένου δυτικού κόσμου μας αυτοκαταργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ”, αναφέρει.

“Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα”, γράφει κλείνοντας η Ελένη Ράντου.


Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί