Π. Πολάκης: Πληρώστε αμέσως τις εφημερίες Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου στους γιατρούς του ΕΣΥ!

«Δεν μπορείς να ζητάς από το υγειονομικό προσωπικό να στηρίξει τη χώρα και να μην πληρώνεις στην ώρα τους ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ εφημερίες. Από το 2016 και μετά οι γιατροί και το προσωπικό πληρώνονταν τακτικά χωρίς περικοπές !!!»

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να εξασφαλίσει ακόμα και με αερομεταφορά (AIR-CARGO) τα απαραίτητα μέσα προστασίας του υγειονομικού προσωπικού στις ΜΕΘ και στις κλινικές που θα υποδεχτούν πάσχοντες από κορωνοϊό!!! Ο ίδιος αναφέρει με νόημα ότι υπάρχουν ελλείψεις, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να φτάσουν στην ώρα τους και το καράβι αργεί…

Η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π.Πολάκη στο Facebook

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΤΑΥΘΑ:

1) ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ τις εφημερίες Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου στους γιατρους του ΕΣΥ !!!!(σε κάποια νοσοκομεία ήΥπε και του Δεκεμβρίου)Δεν μπορείς να ζητάς από το υγειονομικό προσωπικό να στηρίξει τη χώρα και να μην πληρώνεις στην ώρα τους ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ εφημερίες .Απο το 2016 και μετά οι γιατροί και το προσωπικό πληρώνονταν τακτικά χωρίς περικοπές !!

2) ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ,ακόμα και με αερομεταφορά (AIR-CARGO) τα απαραίτητα μέσα προστασίας του υγειονομικού προσωπικου στις ΜΕΘ και στις κλινικές που θα υποδεχτούν πάσχοντες από κορωναϊό!!

Μαθαίνω πως υπάρχουν ελλείψεις ,όπως επίσης πως η Κίνα άρχισε να ξαναεξάγει τέτοια υλικά .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και το καράβι αργεί ….

3) Πιέστε και εσείς τον υπουργό σας της «Αναπτυξης»να προχωρήσει σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΩΡΑ των ατομικών μέσων προστασίας του κοινού (αντισηπτικά,γάντια ,μάσκες κλπ) .Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί