Γιατροί του Νοσοκομείου Ρίου χαιρετούν από τα παράθυρα και εύχονται καλή δύναμη

Συγκινητικές στιγμές εξελίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου οι ρυθμοί δουλειάς γιατρών και νοσηλευτών είναι υπερεντατικοί λόγω των κρουσμάτων του κορoνοϊού που φιλοξενούνται εκεί.

Φωτογραφίες δείχνουν γιατρούς του ΠΓΝΠ να χαιρετούν από τα παράθυρα άλλους συναδέλφους του και να τους εύχονται καλή δύναμη για την συνέχεια, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου να κάνει σχετική ανάρτηση για το θέμα.

Η ανάρτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου:

«Γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου χαιρετάνε από τα παράθυρα τους συναδέλφους τους και εύχονται καλη δύναμη ο ένας στον άλλο. Ξέρω -όπως όλοι μας πια- τι απίστευτη δουλειά σηκώνουν αυτοί οι άνθρωποι και στο Ρίο και στον Άγιο Ανδρέα. Ξερω -όπως όλοι μας πια- τι δουλειά σηκώνουν όλοι τους σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και όλης της χώρας.

Τους σκεφτόμαστε όλους, θέλουμε να είναι υγιείς όλοι τους γιατί είναι άνθρωποι και έχουν κι αυτοί ανθρώπινοι αντοχές. Απο αγαπημένους ανθρώπους μου στο Ρ’ίο, στον Άγιο Ανδρέα, στο Λαϊκό της Αθήνας και αλλού μαθαίνω από πρώτο χέρι τι μάχη δίνουν. Αν θέλουμε να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ».

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί