Κλείνει τα γραφεία του ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι κλείνει το γραφείο του, κατά την περίοδο της επιδημίας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σήμερα Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:30, στα γραφεία του Συνδέσμου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ με θέμα τη λειτουργία του γραφείου του  συνδέσμου κατά την περίοδο της επιδημίας. Μετά την εισήγηση του προέδρου, τη συζήτηση που ακολούθησε και έχοντας υπόψη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της διάδοσης του κορονοϊού, τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των υπόλοιπων δημόσιων φορέων (ΟΤΑ κτλ.) για λήψη μέτρων, καθώς και τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων της πολιτείας (ΕΟΔΥ κτλ) ιδιαίτερα προς τις ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένοι κτλ) περί περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων και παραμονής στο σπίτι για την αποφυγή μόλυνσης τους από τον κορονοϊό, 

Το ΔΣ, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Την αναστολή της λειτουργίας των γραφείων του συνδέσμου μας μέχρι τέλους Απριλίου.

2. Καλεί τα μέλη του συνδέσμου να εφαρμόζουν με αυστηρότητα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

3. Εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα του προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την άμεση κάλυψη των ελλείψεων του δημόσιου συστήματος υγείας καθώς και τις ευχαριστίες του για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους και την προσφορά τους προς τους ασθενείς, ειδικά αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

4. Την αναστολή έκδοσης του τεύχους Απριλίου της εφημερίδας μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί