Καμαρώστε υπουργό Ανάπτυξης: Οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι συριζαίοι» να μην κάνουν κριτική στην Εκκλησία (Βίντεο)

Αυτός είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων που θα κληθεί να… αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην οικονομία

Το θέμα του κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού, μέσω της θείας κοινωνίας και η σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις. Σ’ αυτά τις συζητήσεις προφανώς συμμετείχαν όλοι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω της θείας κοινωνίας και τη σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

Αφού απάντησε ότι μετέχει στη θεία κοινωνία συχνά, «αλλά όχι κάθε Κυριακή», επέμεινε να υποστηρίζει τη «μεσαιωνική» στάση της Εκκλησίας στο σοβαρό αυτό ζήτημα. Ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ, άσκησε κριτική στις δηλώσεις του υπουργού με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του. «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» ρώτησε ο υπουργός, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, για να… διατάξει: «Αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι’ αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει, εμείς εκνευριζόμαστε» αναφώνησε και έκλεισε το… κήρυγμά του, απαγορεύοντας να μιλούν γι’ αυτό το θέμα οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι συριζαίοι».

Κατά τον Άδ. Γεωργιάδη η κριτική στη στάση της Εκκλησίας είναι «εμετός».

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί