Κορωνοϊός: Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός-Γουλβς

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με τη Γουλβς για τους “16” του Europa League, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“H ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa League απέναντι στη WOLVES που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 12/3 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 10/3 έως Πέμπτη 12/3 με ώρες 10:00 – 18:00. Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή, απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 12/3/20 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από χορηγούς, συνεργάτες και κλπ της ΠΑΕ, θα πρέπει να επιστρέψουν τα εισιτήρια εκεί που τα προμηθεύτηκαν.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 12/3″.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί