Ακροδεξιοί λογαριασμοί και Άδ. Γεωργιάδης διακινούν fake news (Βίντεο)

Βίντεο από το 2017 από τον ποταμό Μέλεν στη Νοτιοδυτική Τουρκία, παρουσιάζεται ως τωρινό από τον Έβρο

Αντιμέτωπη με μία πολύ σοβαρή κρίση βρίσκεται η κυβέρνηση, με τους λάθους χειρισμούς της στο προσφυγικό, τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Τα fake news ειδικά στον Έβρο, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media. Μόνη απάντηση της να ισχυρίζεται ότι δήθεν τα διαδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως κάποοι άλλοι είναι αυτοί, που διακινούν ψέματα ποντάροντας στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας…

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο διακινήθηκε βίντεο δήθεν από τον Έβρο. Στο βίντεο  οι Τούρκοι προσπαθούν να φτιάξουν πέρασμα στον Εβρο για να περάσουν οι μετανάστες, με έναν εκσκαφέα. Ωστόσο το μηχάνημα βουλιάζει στα λασπόνερα του ποταμού?

Το βίντεο είναι από το 2017 και δεν είναι καν από τον Έβρο, αλλά από τον ποταμό Μέλεν στη Νοτιοδυτική Τουρκία σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail.

Γνωστοί για την ακροδεξιά ρητορεία τους λογαριασμοί στο twitter, διακινούσαν το συγκεκριμένο βίντεο, και μεταξύ αυτών φυσικά ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης που έφτασε στο σημείο να αναπαράγει το συγκεκριμένο βίντεο.

Κ. Μπάρκας: Ο “τυχοδιώκτης” αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ποντάρει στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας

Ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, που αντιλήφθηκε την προπαγάνδα, σχολίασε με νόημα “ο τυχοδιώκτης αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Retweet ένα βίντεο το οποίο είναι από τον Δεκέμβρη του 2017. Θέλοντας να διχάσει την ελληνική κοινωνία διαδίδει ψέμματα”

Αυγή

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί