Ευχαριστίες του Δημάρχου Βιάννου προς τις Μινωικές Γραμμές

Μετά από την πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών να χορηγήσουν δωρεάν μετακίνηση με τα πλοία της εταιρείας στο Δήμαρχο Βιάννου, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις για όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μηνάς Σταυρακάκης στέλνει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη και τη διοίκηση της εταιρείας.

«Η απόφαση της διοίκησης των Μινωικών Γραμμών για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τα πλοία της εταιρείας, αποτελούν μια ουσιαστική κίνηση στην κατεύθυνση της στήριξης του έργου που επιτελεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της εταιρείας και τον κ. Μανιαδάκη προσωπικά.

Η αναγνώριση – μέσα από αυτή την κίνηση- του καθημερινού αγώνα που γίνεται για την πρόοδο του τόπου μας, είναι για όλους μας μια σημαντική επιβράβευση, αλλά και το κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια», αναφέρει σε δήλωση του χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βιάννου.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση των Μινωικών γραμμών, μέσα από έγγραφο που έστειλε προς το Δήμο Βιάννου, γνωστοποίησε την απόφαση της για τις εκπτώσεις στις μετακινήσεις από και προς Πειραιά για τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Βιάννου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί