Στη Λέσβο κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο & φωτο)

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό στα νησιά

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο τη Μυτιλήνη και τη Χίο με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό στα νησιά.

Τη Λέσβο επισκέπτεται κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Νίκο Βούτση, βουλευτή  Α’ Αθηνών – τ. Πρόεδρο της Βουλής,  τον Γιάννη Ραγκούση, βουλευτή Β’ Πειραιά – τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, και τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.


Το πρόγραμμά τους είναι το ακόλουθο:

·       10:00 – Επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

·       11:30 – Επίσκεψη στην Διοίκηση της 9ης Περιφερειακής Διεύθυνσης  Βορείου Αιγαίου του Λιμενικού Σώματος

·       13:00 – Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

·       18:30 – Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

Το Σάββατο 7/3 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

Στη Χίο θα βρεθούν οι πρώην Υπουργοί και Βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη και Θοδωρής Δρίτσας και ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Κατά την επίσκεψη τους θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, καθώς και με υπηρεσίες και φορείς, για ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Σήμερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση–συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Διάνα στην πόλη της Χίου στις 7.30 μ.μ.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί