Τραγική κατάληξη στο θρίλερ με την αγνοούμενη γυναίκα από την Κρήτη

Τραγική ήταν η κατάληξη στην περίεργη υπόθεση της Νεκταρίας Φραγκουλατζή, 47 χρόνων, από το Ρέθυμνο που εξαφανίστηκε από το σπίτι του φίλου της στο Περιστέρι.

Δείτε: Η περίεργη εξαφάνιση μιας 47χρονης από την Κρήτη (βίντεο)

Την περίεργη αυτή υπόθεση ερεύνησε το «Τούνελ» της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή της.

Η Νεκταρία Φραγκουλατζή βρέθηκε νεκρή, σύμφωνα μαρτυρία πολίτη, ο οποίος εχθές, 4 Μαρτίου, επικοινώνησε με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Φως Στο Τούνελ, συνεργάτη του Silver Alert, αναφέροντας ότι το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου 2020, άγνωστη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή από την περιοχή της εξαφάνισης, σε νοσοκομείο. Η πληροφορία ερευνήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Silver Alert και την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και διασταυρώθηκε ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν από εκείνη την ημέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, ως αγνώστων στοιχείων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Νεκταρία Φραγκουλατζή αγνοείτο από την Τετάρτη 19  Φεβρουαρίου. Μια ημέρα πριν, έφυγε από το διαμέρισμα της αδελφής της στα Σεπόλια που τη φιλοξενούσε, λέγοντας πως θα πάει στο σπίτι του παιδικού της φίλου Κώστα και στην ηλικιωμένη μητέρα του.

Από κει και έπειτα ξεκίνησε ο γολγοθάς για την αδελφή της Γιάννα. Η ίδια απευθύνθηκε στην εκπομπή για να μάθει την αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του «παιδιού» της, όπως την αποκαλούσε.

«Βγαίνω έξω και ψάχνω για κάποιο στίγμα της. Ποτέ δε θα έφευγε, δε θα με άφηνε. Με ανησυχεί το γεγονός πως κανένας δεν την έχει δει και δεν υπάρχει μια μαρτυρία, δε γίνεται να χάθηκε έτσι», είπε συγκινημένη.

Το «Τούνελ» είχε αιφνιδιάσει τον φίλο της αγνοούμενης Νεκταρίας, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε και πως χάθηκε. Τη μία έλεγε πως την άφησε στο μετρό του «Αγίου Αντωνίου», ενώ την άλλη ισχυριζόταν πως έφυγε μόνη της ξημερώματα μετά από καβγά τους.

«Την πήγα στο μετρό, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δε θυμάμαι όμως εάν ήταν πρωί ή βράδυ και ποια ημέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έφτασε μια πληροφορία που συζητήθηκε γιατί προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Ο φίλος της Νεκταρίας επικοινώνησε τη νύχτα με την «Άμεση Δράση» για να αναφέρει την εξαφάνισή της από το σπίτι του, ενώ αυτή είχε δηλωθεί από την αδελφή της ημέρες νωρίτερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί