Η “πληρωμένη” απάντηση του Χ. Μαμουλάκη στις χυδαιότητες του προκλητικού Μπογδάνου (εικόνα)

Έσπευσε να μας “πληροφορήσει” ο ανιστόρητος (δεν αρκεί κάποιος να είναι προβεβλημένος και να το παίζει ξερόλας) Μπογδάνος της ΝΔ ότι η… αριστερά περίπου φταίει για τη Μικρασιατική Καταστροφή ή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον φασισμό στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! Και θυμήθηκε ακόμα ο “μακεδονομάχος” ότι… η αριστερά “πούλησε” και τη Μακεδονία! Ναι, αυτός που ευχαρίστησε τον Ερντογάν επειδή, λέει, έδωσε την ευκαιρία στον Μητσοτάκη να δείξει… πόσο τιτανοτεράστιος είναι!

Διαβάστε τί ανέβασε στο twitter

“Το 1920 επιζητούσαν την ήττα στη Μικρασία, το ´40 αναρωτιούνταν τί θέλουμε στην Αλβανία, πέρυσι εκποίησαν τελικά τη μακεδονική ταυτότητα, σήμερα ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα. Η αντεθνική τους ιδεολογία έχει βάθος. Το ίδιο και η μνήμη μας. Η Ελλάδα δεν ξεχνά τί σημαίνει Αριστερά”.

Πήρε, βεβαίως, την “πληρωμένη” απάντηση από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, που αποκατέστησε και την ιστορία και την πολιτική αλήθεια.

“Το 1922 άλλαξαν τον ρου της εκστρατείας & επέλεξαν την καταστροφική λύση του Β. Κων/νου. Το 1940 το ΕΑΜ πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο & οι δεξιοί δοσίλογοι πλούτισαν στην κατοχή. Φέτος με άπατες, Μακεδονομάχους & προσφυγικό καπάρωσαν την εξουσία. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί