Ο ΓΓ του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι στη νέα Διοίκηση της ΓΣΕΕ  και συγκεκριμένα στο Γενικό Συμβούλιο συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Η. Νίκος Σμυρνάκης.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ αποτελεί γεγονός.

 Η διεκπεραίωση του είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ,αφήνει πίσω μία περίοδο που τα Συνδικάτα δέχτηκαν μεγάλα πλήγματα όσο αφορά την εκπροσώπηση τους αλλά και την εκπροσώπηση των ίδιων  των εργαζομένων ,λόγω της διορισμένης Διοίκησης από τα δικαστήρια εδώ και ένα χρόνο.

Στη νέα Διοίκηση της ΓΣΕΕ  και συγκεκριμένα στο Γενικό Συμβούλιο συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Η. Νίκος Σμυρνάκης .Αποτελεί τιμή για το Σωματείο μας όσο αφορά την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η εκλογή του Γενικού Γραμματέα είναι σημαντική για τον κλάδο που εκπροσωπούμε στο Νομό μας ,τα όποια θέματα ,προβλήματα μας θα μεταφέρονται στη Διοίκηση   της Συνομοσπονδίας μας για συζήτηση.

Ευχόμαστε στη νέα Διοίκηση καλή θητεία να βρίσκετε  δίπλα στους εργαζόμενους και επιθυμούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις στον εργασιακό χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί