Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης μπροστά στο ΕΛΜΕΠΑ

Στις εργασίες ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης, στους δρόμους που οδηγούν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρύτανη του ΕΛ.ΜΕ. ΠΑ. Νικόλαο Κατσαράκη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης παρέμβασης στην οδό Αθητάκη, από την συμβολή της με την Εθνική Οδό Ηρακλείου- Μοιρών  μέχρι την είσοδο του Πανεπιστημίου, αλλά και την πρόοδο της ασφαλτόστρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην οδό Γιάννη Κορνάρου, από το Πανεπιστήμιο μέχρι το σχολικό συγκρότημα του Πειραματικού Γυμνασίου – Λυκείου. 

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Με την ασφαλτόστρωση των δρόμων που οδηγούν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ικανοποιούμε ένα χρόνιο όσο και δίκαιο αίτημα των καθηγητών και των φοιτητών του ιδρύματος, καθώς και των χιλιάδων οδηγών που περνούν καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο.  Γνωρίζουμε ότι το οδικό δίκτυο της πόλης εξακολουθεί να έχει μεγάλες ανάγκες και για αυτό εκτελούμε τα μεγαλύτερα έργα ασφαλτοστρώσεων που έχουν γίνει ποτέ στο Ηράκλειο. Και δεν πρόκειται να σταματήσουμε έως ότου το πρόβλημα αμβλυνθεί ουσιαστικά». 

Ο Πρύτανης απ΄ την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ανταπόκριση του Δήμου όσον αφορά στην εκτέλεση του έργου, το οποίο χαρακτήρισε απαραίτητο τόσο για το Πανεπιστήμιο όσο και για ολόκληρη την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί