Η στιγμή που ληστής μπαίνει σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, κλειδώνει τον ιδιοκτήτη και αρπάζει 500 ευρώ από το ταμείο (Βίντεο)

Μια ακόμα κλοπή σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, o δράστης, ένας 51χρονος Έλληνας, μπήκε στο πρακτορείο της οδού Έλληνος Στρατιώτη ως πελάτης.

Με προσχηματικές πράξεις έπεισε τον ιδιοκτήτη να μπει σε βοηθητικό χώρο του καταστήματος και εκμεταλλευόμενος αυτή την ολιγόλεπτη ολιγωρία του, τον κλείδωσε εκεί και του πήρε από το ταμείο 500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης έμεινε κλειδωμένος στο δωμάτιο αλλά τελικά κατάφερε, από το κινητό του τηλέφωνο, να ενημερώσει υπαλλήλους άλλων καταστημάτων που βρίσκονταν κοντά και εκείνοι προσέτρεξαν να τον απελευθερώσουν.

Τελικά αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη λίγο αργότερα στο κέντρο της Πάτρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της κλοπής.

Σε αυτό βλέπουμε τον καφετζή να φεύγει από το πρακτορείο και στη συνέχεια τον δράστη να πηγαίνει γρήγορα και να κλειδώνει τον πόρτα, στο δωμάτιο που βρισκόταν ο ιδιοκτήτης. Το πεδίο ήταν ελεύθερο για τον ίδιο από εκεί και μετά…

Thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί