Νέος συναγερμός για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε νοσοκομείο της Κρήτης

Συναγερμός ξέσπασε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά τη μεταφορά ενός ασθενή, με την υποψία ότι φέρει τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για μια γυναίκα, Ολλανδικής υπηκοότητας η οποία μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ έφερε κάποια από τα συμπτώματα του ιού.

Μάλιστα, η γυναίκα φαίνεται να κάλεσε η ίδια στα τηλέφωνα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ενημερώνοντας για την κατάστασή της ενώ ζήτησε οδηγίες για το τι να κάνει. Οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥ την συμβούλεψαν να επισκεφθεί το Νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Άμεσα, οι υγειονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου έθεσαν σε εφαρμογή την προβλεπόμενη διαδικασία για την αντιμετώπιση του περιστατικού και μέχρι αυτή τη στιγμή, η ασθενής παραμένει σε απομόνωση, έως ότου διαπιστωθεί αν φέρει ή όχι τελικά τον ιό.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων αλλά και όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες της Κρήτης θα διαχειριστούν όλα τα παρόμοια περιστατικά σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ανέφερε σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Ελένη Μπορμπουδάκη.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί