Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας στο «Γεντί Κουλέ» – Και τώρα playoffs (φωτο)

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ επί της Λαμίας με 3-0 στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα της Κρήτης τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Super League 1 και επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια

Ο ΟΦΗ σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για τα playoffs της Super League 1, και την Ευρώπη, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Λαμίας. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 2′, μετά από μπαλιά του Τσιλιανίδη στη μικρή περιοχή, εκεί όπου πετάχτηκε ο Φιγκεϊρέδο και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Στο 9′ ένα τρομερό σουτ του Ναμπί έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Επασί, κάνοντας το 2-0 και βάζοντας από το πρώτο δεκάλεπτο τα θεμέλια μιας μεγάλης νίκης.

Το «πάρτυ» του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε στο 21′ με την εξαιρετική ενέργεια του Σεμέντο από αριστερά, που πέρασε τρεις παίκτες της Λαμίας που απλά τον κοιτούσαν και με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-0, αποτέλεσμα που αποτέλεσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δέυτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά το σκορ, έτσι ο ΟΦΗ μπήκε με πανηγυρικό τρόπο στην πρώτη εξάδα της Super League, όπου μάλιστα μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο με 1-2, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα της Κρήτης τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας της κανονική περιόδου.

Με το «σπαθί» του και με έναν κόσμο να παραληρεί από χαρά και συγκίνηση, ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια.

Φωτογραφίες: imageonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί