Καταγγελία του Π. Πολάκη: Χρησιμοποιούν και τον κορονοϊό για προσλήψεις-εξπρές «δικών μας παιδιών»

Σοβαρές καταγγελίες έκανε αργά το βράδυ ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook, όπου καλεί τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και τον υφυπουργό Β.Κοντοζαμανη να εφαρμόσουν την διάταξη για το επικουρικό προσωπικό στον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) που και οι ίδιοι ψήφισαν το 2019 και να μην επιτρέψουν αδιαφανείς διαδικασίες στην πρόσληψη προσωπικού εξαιτίας του κορονοϊού!

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δημοσιοποιεί τις καταγγελίες τις οποίες δέχτηκε και καλεί την ηγεσία του Υπ. Υγείας να μην επιτρέψει την πρόσληψη «δικών μας παιδιών», με αφορμή την επιδημία.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ .ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ
Πριν λίγο μου ήρθαν τα παρακάτω μηνύματα από αξιόπιστη πηγή !!!
Αν ισχύει είστε απλά ΞΕΦΤΙΛΕΣ ,κύριοι της κυβέρνησης!!
ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ να μην χρησιμοποιήσετε τον Κορωναιο για να ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΠΑΛΙ «δικά σας παιδιά» εκτός διαδικασιών και ΑΣΕΠ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ και Υφυπ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ,αν αυτό ισχύει τότε ζηλέψαμε τη δόξα του Αβραμοπουλου και του Αδωνη με τοΚΕΕΛΠΝΟ.Εφαρμόστε τη διάταξη για το επικουρικό ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 19!!!!!

Να τα μηνύματα:

«TΩPA MOY HPΘE H ΠΛHPOΦOPIA OTI AΠOΨE TO BPAΔY ΘA ΠAPAΔINONTAI ΣTON EOΔY ΦAKEΛOI YΠOΨHΦIΩN (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ,ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ KΛΠ) ΓIA TIΣ ΠPOΣΛHΨEIΣ ΛOΓΩ KOPONAIOY KAI AYPIO ΘA ANOIΞEI TO ΠPΩTOKOΛΛO ΓIA NA TA ΠPΩTOKOΛΛHΘEI. TH ΔOYΛEIA THN KANEI AYTH ΠOY EIXE TON ΠPΩTO POΛO ΣTIΣ ΠPOΣΛHΨEIΣ AΔΩNI KAI ABPAMOΠOYΛOY (@@@@@@) KAI O @@@@@@@ ΠOY TON OPIΣAN TΩPA ΣTO TMHMA ΔIOIKHTIKOY ΣYNTONIΣMOY.»

«OI ΠPOΣΛHΨEIΣ ΘA ΓINOYN ME AΠOΛYTH ΣEIPA ΠPOTEPAIOTHTAΣ. OI ΔIKOI TOYΣ ΘA ΠΑΝΕ AΠOΨE KAI AYPIO ΘA ΠPΩTOKOΛΛHΘOYN OI AITHΣEIΣ AΠO 9-1 TO MEΣHMEPI.»

ΥΓ τα ονόματα αυτών που θα κάνουν τη «βρωμοδουλεια» τα έχω είναι αυτοί που πρόσφατα μετακινήθηκαν στις θεσεις των υπευθύνων για τις προσλήψεις και που είχαν ξανακάνεις το παρελθόν αυτή τη δουλειά !!!!

-ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!Για να δούμε ποιοι θα ανταποκριθούν !!
-Επίσης ΚΑΛΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!!
-Τέλος ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΙΝΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΝΤΙ»ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!(Για την ακρίβεια πρέπει αύριο αντιπροσωπεία της Ειναπ ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ να πανε στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ για να εξασφαλίσουν πως δεν θα έχουν μπει καμία πενηνταριά η εκατό αιτήσεις πριν ανοίξει κανονικά η υπηρεσία στις 8-9 η ώρα !!!!)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί