40χρονη με κορονοϊο: «Στο ‘Σωτηρία’ έπρεπε να περιμένω πέντε ώρες»

Για την περιπέτειά της, από την πολύωρη αναμονή της στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, μέχρι και την τελική διάγνωση, μίλησε η πρώτη γυναίκα που νόσησε από κοροναϊό στην Αττική.

Όπως αναφέρει το news247.gr, η 40χρονη τραπεζική υπάλληλος από το Μαρούσι ήταν το τρίτο κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα και μίλησε σήμερα, Σάββατο, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για την πολύωρη αναμονή της στο νοσοκομείο «Σωτηρία», προτού τελικά αποχωρήσει από εκεί, μεταβεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και καταλήξει τελικά στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη. Την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας όπου εργάζομαι μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα», ανέφερε αρχικά η 40χρονη.

«Έχοντας αυτές τις οδηγίες, ξεκινά η αναζήτηση μάσκας σε φαρμακείο. Ζήτησα από τον γιο μου να κάνει στάση σε φαρμακείο, αλλά δεν βρήκε. Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο “Σωτηρία”. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός τον λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο. Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133. Μου είπαν ότι δεν χρήζει η περίπτωσή μου προτεραιότητας και να περιμένω 4-5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση», πρόσθεσε η γυναίκα.

Αναφερόμενη στην κόρη της, που βρισκόταν σε εκδρομή στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών και παραμένει στην Αγγλία, δήλωσε: «Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την κόρη μου. Εγώ όφειλα, εφόσον διαγνώστηκα θετική, να ενημερώσω το σχολείο και να ακολουθηθεί ό,τι προβλέπεται για τους οικείους μου. Το παιδί μου δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα και το κρατούν προληπτικά στο Λονδίνο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί