Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας 23χρονου στην Κρήτη

Σε ταυτοποίηση του βασικού ύποπτου, Πακιστανού επίσης, ως του δράστη της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Πακιστανού, στην παραλία του Αλμυρού στο Λασίθι, έχει καταλήξει η προανακριτική διαδικασία και είναι θέμα χρόνου η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου του ομοεθνή του, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Δείτε: Κρήτη: 23χρονος ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε παραλία – Ερευνάται το ενδεχόμενο δολοφονίας (βίντεο)

Κρήτη: Σοκάρει ο φρικιαστικός τρόπος δολοφονίας του 23χρονου – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας κυριολεκτικά έσφαξε το θύμα του, αφού το είχε αναισθητοποιήσει χτυπώντας το δυνατά  με σφυρί στο κεφάλι, αλλά δεν αρκέστηκε σ’ αυτό, αλλά στη συνέχεια, με εκδικητική μανία, βεβήλωσε το πτώμα, κόβοντάς του και τα αυτιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, μόλις εξασφαλιστούν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του βασικού υπόπτου, θα εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής του.

Η αστυνομική έρευνα των Λιμενικών Αρχών απέδωσε καρπούς. Η  προανάκριση αξιοποίησε σύνθετα στοιχεία (υλικό από ηλεκτρονικές κάμερες, μαρτυρίες κλπ.) και έχει οδηγηθεί και σε δύο άλλα άτομα, επίσης Πακιστανούς, που εμπλέκονται στο περιστατικό και πρόκειται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες συνέργειας στο φόνο.

Πάντως, ο βασικός δράστης και οι συνεργοί του, το πιθανότερο είναι να έχουν αναχωρήσει ήδη από εκείνο το βράδυ από την Κρήτη.

Το θύμα κατηγορούνταν για φόνο!

Το θύμα βαρυνόταν με ένταλμα σύλληψης από το Πακιστάν, κατηγορούμενος ως ύποπτος για φόνο στη χώρα του!

Είχε ζητηθεί από τη χώρα μας η έκδοσή του στο Πακιστάν αλλά ο Άρειος Πάγος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το αίτημα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε σχέση με το ισχύον σύστημα εφαρμογής δικαίου στη χώρα από την οποία δραπέτευσε για να καταλήξει στη χώρα μας ως μετανάστης, την απέρριψε το 2013-2014.

Η κατηγορία που τον βάραινε και η διασύνδεσή του με φονικό το οποίο κατηγορείτο ότι είχε διαπράξει στη χώρα του, πιθανότατα συνδέεται και με τα κίνητρα της «εκτέλεσής» του με αυτόν τον βίαιο τρόπο από ομοεθνείς του, σε εφαρμογή κάποιου «συμβολαίου θανάτου» ή αντεκδίκησης από «εκτελεστή» ο οποίος συνδέεται ενδεχομένως με συγγενικούς δεσμούς με το θύμα του θύματος, πίσω στο Πακιστάν…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί