Σήμερα η κηδεία του Κώστα Βουτσά

Τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό Κώστα Βουτσά θα αποχαιρετήσουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και πολίτες. Μέχρι σήμερα το πρωί η σορός του θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Δείτε: “Έφυγε” ο Κώστας Βουτσάς

Θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι και ύστερα με πομπή η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την ταφή του. Τιμής ένεκεν ο δήμος Αθηναίων παραχώρησε τάφο στην οικογένεια του σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία των συγγενών του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Ο ίδιος νοσηλευόταν από τις 7 Φεβρουαρίου στο «Αττικόν», με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας, και «έφυγε» από κοντά μας προχθές προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί