Κορονοιός: Στο λιμάνι της Πάτρας πλοίο από την Ιταλία με ύποπτο κρούσμα

Στο λιμάνι της Πάτρας έχει καταπλεύσει το πλοίο Cruise Olympia που ήρθε από Αγκόνα και το πρωί της Παρασκευής έπιασε στην Ηγουμενίτσα.

Εκεί μια γυναίκα κάλεσε μόνη της το ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι είναι άρρωστη και πως θέλει να εξεταστεί. Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με τις ειδικές στολές και παρέλαβε την γυναίκα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο που είναι το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.

Κλιμάκια ειδικών βρίσκονται στο λιμάνι για τη διαχείριση του περιστατικού. “Μετέβη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα κάνει καταγραφή και επιτήρηση ενώ το περιστατικό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς», ανέφερε στο thebest.gr ο καθηγητής παθολογίας – λοιμοξιολογίας, Χαρ. Γώγος ο οποίος θα μεταβεί στο λιμάνι της Πάτρας.

Και επόπτες δημόσιας υγείας από την Περιφέρεια θα είναι εκεί και θα εκτελέσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Ζητούνται στοιχεία επιβατών και διευθύνσεις και θα τους αφήσουν να φύγουν ενώ θα γίνει απολύμανση στο πλοίο, το οποίο ούτως ή άλλως καθαρίζεται κάθε φορά μετά από ταξίδι όπως επισημαίνεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί