«Με χαιρετούν και σαν ευγενής άνθρωπος χαιρετώ» απάντησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ για την ειρωνική χειρονομία του στους Χιώτες (Βίντεο)

“Με χαιρετάνε και χαιρετάω…” ήταν η απάντηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γερακαράκου για την ειρωνική χειρονομία του στους κατοίκους της Χίου μετά τους χουλιγκανισμούς των ΜΑΤ στο λιμάνι.

“Μετά από τέτοια επεισόδια με άγριους ξυλοδαρμούς, επεισόδια, με χειρονομίες, βρισιές εσείς χαιρετάγατε τους κατοίκους;” ήταν η απορία του δημοσιογράφου στο πάνελ του ΑΝΤ1 που βρέθηκε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ.

Ο κ. Γερακαράκος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για τα επεισόδια στη Χίο γιατί ήταν στο πλοίο από Μυτιλήνη. 

“Ήμασταν στο πλοίο και ταξιδεύω. Γνωρίζαμε εμείς για επεισοδια;”

“Τα δακρυγόνα δεν τα μυρίσατε;” 

“Δυναμίτες ήταν” απάντησε ο κ. Γερακαράκος που δεν ήξερε τα “επεισόδια”, αλλά ήξερε ότι ήταν δυναμίτες και όχι δακρυγόνα από τα ΜΑΤ.

“Με χαιρετούν και σαν ευγενής άνθρωπος χαιρετώ” ήταν η απάντησή του για την ειρωνική κίνηση αποχαιρετισμού μετά το άγριο ξυλοκόπημα των χιωτών από τους χουλιγκανισμούς των ΜΑΤ που ήθελαν να πάρουν εκδίκηση.

Νωρίτερα, απέδωσε τα επεισόδια σε “ακραίες ομάδες” που υπάρχουν στα νησιά γιατί τα ΜΑΤ ήταν μέσα στην ευγένεια…

Το βίντεο από το λιμάνι των Μεστών τους χουλιγκανισμούς των ανδρών των ΜΑΤ και τους ευγενικούς “χαιρετισμούς” του προέδρου της ΠΟΑΣΥ:

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί