Η στιγμή που τα ΜΑΤ φεύγουν από τη Χίο σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους (Βίντεο & φωτο)

Έκθετη η κυβέρνηση και σιωπή από τον Μηταράκη για την χουλιγκάνικη επίθεση των ΜΑΤ

Με χουλιγκάνικη μέθοδο αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η Κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος.

Δείτε ακόμη: Με επεισόδια αποχώρησαν τα ΜΑΤ από τη Χίο: Γκλομπιές και δακρυγόνα σε πολίτες

Απίστευτη βία των ΜΑΤ στη Χίο: Χτυπούν αλύπητα, βρίζουν και προκαλούν (βίντεο)

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.

Μάλιστα έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την ώρα που ο καταπέλτης έκλεινε η κάμερα του «π» κατέγραψε τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.

Από την πλευρά της κυβέρνησης πάντως η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάστηκε στην υπεράσπιση των ΜΑΤ, λέγοντας ότι είναι άνανδρο να τους χτυπά κάποιος, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

politischios.gr

Μία άποψη για το “Η στιγμή που τα ΜΑΤ φεύγουν από τη Χίο σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους (Βίντεο & φωτο)”

 1. AvatarKGK

  Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους
  δεν είχαν καταλάβει μέχρι σήμερα
  ποιοι είναι
  οι αντεξουσιαστές,
  οι μπαχαλάκηδες
  οι αναρχικοί
  και οι λοιποί προβοκάτορες.

  Τώρα και ένστολοι
  για να διαλύσουν
  κάθε αμφιβολία…

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί