Στο λιμάνι Ηρακλείου έρχεται το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera – Σε επιφυλακή ο ΟΛΗ

Οι επιβάτες του πλοίου είναι διαφόρων εθνικοτήτων, στην πλειοψηφία τους Γάλλοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Άγγλοι

Την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, στο λιμάνι Ηρακλείου θα προσεγγίσει το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera, εκτελώντας την τρίτη του προγραμματισμένη προσέγγιση για το 2020, προερχόμενο από Κατάκολο.  Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι του Ηρακλείου από 09.30-18.00 οπότε και θα αναχωρήσει για Χάιφα.

Στις αρχές του λιμένος έχει ήδη αποσταλεί το προβλεπόμενο πιστοποιητικό υγείας των επιβατών και των πληρωμάτων σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Οι επιβάτες του πλοίου είναι διαφόρων εθνικοτήτων, στην πλειοψηφία τους Γάλλοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Άγγλοι, ενώ σύμφωνα με την πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία και τις σχετικές οδηγίες της CLIA, στο πλοίο δεν επιτρέπεται να επιβιβαστούν Κινέζοι ή Ιταλοί από τις περιοχές που έχουν διαπιστωθεί κρούσματα κορονωιού.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα μέτρα που λαμβάνονται ήδη εκ μέρους των πλοίων, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της τοπικής κοινωνίας και την αποτροπή της εισόδου και εξάπλωσης του ιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί