Champions League: Έσωσε την παρτίδα η Μπαρτσελόνα στην Ιταλία – «Πάρτι» της Μπάγερν στο Λονδίνο

Σαν σίφουνας πέρασε η Μπάγερν Μονάχου από το Λονδίνο καθώς επικράτησε με 3-0 της Τσέλσι και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Από την άλλη πλευρά η Mπαρτσελόνα πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Nάπολι και απέκτησε το προβάδισμα και αυτή για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Δεύτερο «πάρτι» στο Λονδίνο, μέσα σε περίπου 5 μήνες έκανε η Μπάγερν, η οποία σκέφτεται από σήμερα (25/02) κιόλας τον αντίπαλό της στους προημιτελικούς του Champions League. Η βρετανική πρωτεύουσα «ταιριάζει γάντι» στους Βαυαρούς, οι οποίοι μετά το 7-2 επί της Τότεναμ την 1η Οκτωβρίου 2019, απόψε επικράτησαν με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι και ουσιαστικά έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 18ης Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα».  Αυτή την φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν ήταν μόνο σκόρερ, αλλά και δημιουργός. Από δύο δικές του ασίστ ο Γκνάμπρι χρίστηκε σκόρερ στο 51ο και 54ο λεπτό λεπτό, ενώ στο 76΄ ο Πολωνός στράικερ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1

Συνεχίζει αήττητη την πορεία της και στα νοκ άουτ ματς του Champions League η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» με το γκολ του Γκριεζμάν απέσπασαν ισοπαλία με σκορ, 1-1, από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης και είναι πλέον, το φαβορί για την πρόκριση στους «8». Στο 30ό λεπτό, ο Ντις Μέρτενς «κεραυνοβόλησε» τον Τερ Στέγκεν που έμεινε «στήλη άλατος» στο σουτ του Βέλγου διεθνούς επιθετικού.

Μία φορά αδράνησε η άμυνα των Ιταλών στην επανάληψη και το πλήρωσε στο 57΄, όταν από γύρισμα του Σεμέδο ο Γκριεζμάν σα σε προπόνηση «έγραψε» το 1-1, στη μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί