Για τον ακροδεξιό Πλεύρη, αξίζει έπαινος στον αστυνομικό που τράβηξε όπλο στην ΑΣΟΕΕ (Βίντεο)

Τέλεια τα έκανε όλα ο αστυνομικός στην ΑΣΟΕΕ που σύμφωνα με τον Θ. Πλεύρη του αξίζει “έπαινος”. Ο βουλευτής της Ν.Δ. αιτιολόγησε πλήρως τη στάση του αστυνομικού που απείλησε με όπλο φοιτητές στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ…

Δείτε:  Αστυνομικός απείλησε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ (Βίντεο)

«Εκ του αποτελέσματος πρέπει να πάρει και έπαινο διότι χωρίς να κλιμακώσει καμία απολύτως βία, έσωσε την ζωή του, απέτρεψε τον κίνδυνο και έφυγε».

Προκύπτει δηλαδή ότι ήταν εκπαιδευμένος συνέχισε ο κ. Πλεύρης στο ΣΚΑΙ. Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας κ. Ντούμας συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος να αιτιολογεί τη στάση του συναδέρφου του υποστηρίζοντας την εκδοχή που εκείνος παρουσίασε. Η καλεσμένη “ειδικός” στο πάνελ προσέθσε την ψυχολογική διάσταση αιτιολογώντας τον αστυνομικό που φοβήθηκε.

Τουλάχιστον ανεύθυνη και επικίνδυνη η στάση μερικών όπως αυτή του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και των συνδικαλιστών.

Καταδικάζει την αστυνομική αυθαιρεσία η πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Στις εισαγγελικές αρχές για τις νόμιμες ενέργειες

Δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την ίδια άποψη η πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) που καταδίκασε το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στην ΑΣΟΕΕ αναφέροντας: «Καταδικάζουμε την είσοδο κάθε είδους οπλοφόρων εντός των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος χωρίς νόμιμη αιτία, καθώς και την παράνομη απειλή χρήσης οποιουδήποτε όπλου».

Και προσθέτει: «Τέτοιες συμπεριφορές είναι δυνατόν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες και ανεπιθύμητες καταστάσεις».

Η πρυτανεία σημειώνει, επίσης, ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου αυτές να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

Κατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Δείτε ακόμη: Θ. Πλεύρης: Ο γιος του ναζιστή, που ξεκίνησε από τη ΧΑ και βρίσκεται δίπλα στον Μητσοτάκη! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί