Παραδέχεται ότι οι ειδικοί φρουροί είναι ανεκπαίδευτοι ο Κύρτσος (Βίντεο)

«Η θεωρία ότι δεν έχουν εκπαίδευση, ή τέλος πάντων δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει εμένα με βρίσκει σύμφωνο» είπε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος στο ΣΚΑΙ.

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γ. Κύρτσος παρόλο που αρχικά αιτιολόγησε τον αστυνομικό για την αντίδρασή του, να τραβήξει όπλο μέσα στη σχολή κάτι που προφανώς είναι ανήκουστο, στη συνέχεια άσκησε κριτική στην στάση του, καθώς και στην ελλιπή εκπαίδευση των αστυνομικών.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός απείλησε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ (Βίντεο)

Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει την μήνιν του τηλεπαρουσιαστή του ΣΚΑΙ που λίγο νωρίτερα στην εκπομπή αιτιολογούσε απόλυτα τη στάση του αστυνομικού υιοθετώντας την δική του εξήγηση για το ακραίο αυτό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στην ΑΣΟΕΕ..

«Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό βλέπω πως συμπεριφέρεται εκεί η Αστυνομία και τι εκπαίδευση έχει. Εδώ, ο ένας πίνει το καφεδάκι του, ο άλλος είναι χαλαρός. Αυτά δεν υπάρχουν έξω. Για αυτό έχουμε τεράστιο αριθμό αστυνομικών χωρίς να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και μίλησε για «λάθη που έκανε ο αστυνομικός».

Κατ. Μπρ., Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί