O 9χρονος με νανισμό που έπεσε θύμα bullying έγινε All Star σε αγώνα ράγκμπι (Bίντεο)

Ο 9χρονος Quaden Bayles συγκλόνισε την παγκόσμια κοινωνία, όταν η μητέρα του τον βιντεοσκόπησε μετά από το bullying που δέχτηκε για πολλοστή φορά στο σχολείο του.

Δείτε: Το 9χρονο θύμα bullying με νανισμό που με το κλάμα του συγκλόνισε τον κόσμο!

Η μητέρα του, πριν από λίγες ημέρες παίρνοντάς τον από το σχολείο διαπίστωσε ότι το παιδί της ήταν ψυχολογικό ράκος και αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές που περνάει τόσο η ίδια όσο και ο μικρούλης Κουέιντεν.

Έτσι τον βιντεοσκόπησε και στο βίντεο ακούγεται η ίδια να λέει: «Μόλις πήρα το γιο μου από το σχολείο. Και έγινα μάρτυρας ενός επεισοδίου bullying σε βάρος του. Ενημέρωσα τον διευθυντή και θέλω ο κόσμο να ξέρει τι επίπτωση είχε αυτό το επεισόδιο σ΄ εμάς. Αυτό κάνει το bullying. Γι’ αυτό σας παρακαλώ δώστε σωστές αρχές στα παιδιά σας, στις οικογένειές σας, στους φίλους σας. Κι ύστερα αναρωτιέστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν. Αυτή είναι η επίπτωση του bullying σε ένα παιδί μόλις 9 ετών που το μόνο που θέλει είναι να πάει σχολείο, να μορφωθεί και να περνάει όμορφα αλλά κάθε μέρα κάτι του συμβαίνει!»

Την ώρα που ο Κουέιντεν έκλαιγε με λυγμούς η μητέρα του ζητούσε βοήθεια από όποιον έβλεπε το βίντεο. Ζητούσε συμβουλές από άλλους γονείς αλλά ποιο πολύ ήθελε να δείξει με αυτό τον σκληρό τρόπο τι συμβαίνει όταν το παιδί της πέφτει θύμα bullying.

Όπως είχε δηλώσει και πέρυσι η ίδια το παιδί είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει όταν ήταν μόλις έξι ετών.

Ο 9χρονος Κουέιντεν ο οποίος κλαίει με λυγμούς και έχει τον πιο διαδεδομένο τύπο νανισμού ακούγεται να λέει στην μητέρα του: «Δώσε μου ένα σκοινί, θέλω να κρεμαστώ».

Το βίντεο το οποίο έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ο απαρηγόρητος Κουέιντεν ζητάει από την μητέρα του και ένα μαχαίρι! «Θέλω να το μπήξω στην καρδιά μου! Θέλω κάποιος να με σκοτώσει», λέει το μικρό παιδί.

Σήμερα, για τον 9χρονο από την Αυστραλία, ο οποίος έχει τον πιο διαδεδομένο τύπο νανισμού, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του, καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό σε παιχνίδι All Star στο Cbus Super Stadium.

Ο Quaden Bayles μπήκε στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Joel Thompson, με το στάδιο να τον αποθεώνει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί