Επίθεση αγνώστων στους διαιτητές του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Λαμόνικα

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, κατά την οποία μάλιστα τραυματίστηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της Euroleague στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, οι διαιτητές της αναμέτρησης δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους (οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι), ενώ μετέβαιναν με ταξί στο ξενοδοχείο τους. Στο ταξί, εκτός από τους διαιτητές της αναμέτρησης, βρισκόταν ακόμη και ο Νίκος Πιτσίλκας, παρατηρητής διαιτησίας της EuroLeague.

To περιστατικό έλαβε χώρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι του ταξί και τραυμάτισαν τον Λαμόνικα, ο οποίος αμέσως μετά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και πήρε καταθέσεις, ενώ άνοιξε φάκελος για την υπόθεση. Αμέσως βρέθηκαν στο σημείο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, όπως και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας στη EuroLeague, Θάλεια Μήτση.

Αργά το βράδυ, ο Λαμόνικα πήρε εξιτήριο και πήγε στο ξενοδοχείο του συνοδεία της αστυνομίας, ενώ το πρωί του Σαββάτου μετέβη και πάλι με συνοδεία αστυνομίας στο αεροδρόμιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί