Αλ. Τσίπρας: Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη (βίντεο)

O Αλέξης Τσίπρας πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το TAE KBO NTO απαντώντας στον ίδιο καθώς και στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη: “Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη”

“Φοβούνται την έρευνα. Φοβούνται την Δικαιοσύνη. Φοβούνται την αλήθεια. Φοβούνται και κηρύττουν τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν κουκούλωσε την υπόθεση της Novartis και έδωσε την ευκαιρία να διερευνηθεί. Σήμερα μέσα στον πανικό και την απελπισία -εμείς δεν ξέρουμε γιατί ανησυχούν αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι ξέρουν γιατί ανησυχούν- έφτασαν στο σημείο να λένε ότι εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταδικαστούμε σε ισόβια για εσχάτη προδοσία. Αυτή την εξαιρετική τιμή, την επιφυλάσσουν για μένα.”

“Τους απαντώ σήμερα από εδώ”:

“Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια, μην τρομοκρατείτε τους ανθρώπους που σήκωσαν ανάστημα, αν έχετε τα κότσια να πάτε εμένα σε ειδικό Δικαστήριο. Αν δεν τα έχετε όμως σταματήστε να γελοιοποιείτε και να βιάζετε τους θεσμούς. Σταματήστε αυτή την άθλια καραμέλα της χρεοκοπίας και αφήστε την Δικαιοσύνη να ερευνήσει το σκάνδαλο Novartis ως το τέλος”.

Δείτε ακόμα: Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα της πολιτικής και κοινωνικής αντεπίθεσης, να αντισταθούμε (βίντεο)

 «Μαύρη Βίβλος»: Τα επτά βίντεο που “αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ” (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί