ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνεται ότι ΝΔ – ΚΙΝΑΛ δεν θέλουν την εξέταση των μαρτύρων αλλά την τρομοκράτησή τους

“Για να τελειώνουμε με τα ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει από την πρώτη στιγμή να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πέσει άπλετο φως στο σκάνδαλο Novartis”

Χθες έπεσαν οι μάσκες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του καθοδηγητή του κ. Σαμαρά.  Μετά την αποκάλυψη  ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει σύμφωνα  με όσα προβλέπει ο νόμος, την τήρηση του οποίου ζήτησε ξεκάθαρα χθες από την Προανακριτική  ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, από την ΝΔ διαρρέεται ότι «δεν διαπραγματεύονται». Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι, «για να τελειώνουμε με τα ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει από την πρώτη στιγμή να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πέσει άπλετο φως στο σκάνδαλο Novartis» .

Αντίθετα, ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θέλουν να εξεταστούν, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, και εξηγεί ότι «το μόνο που θέλουν είναι να αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους για να τρομοκρατήσουν και να επιβάλλουν σιωπή στους προστατευόμενους μάρτυρες, για να συσκοτίσουν το σκάνδαλο Novartis».

Τόσο αυτοί όσο και όσοι αναπαράγουν τις διαρροές τους μέρες τώρα, κάνουν πως δεν ακούν όσα οι υπεύθυνες Αρχές της χώρας τούς λένε. Αγνόησαν το έγγραφο της ΕΛΑΣ που αναφέρει τον νόμιμο τρόπο εξέτασης των μαρτύρων, αγνόησαν ακόμα και τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που τους επανέλαβε χθες ακριβώς τα ίδια. Θέλουν να ρίξουν σκοτάδι στο σκάνδαλο Novartis και δεν τους ενδιαφέρει αν θα καταλύσουν το κράτος Δικαίου. Δεν θα τους περάσει” καταλήγει στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης:

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητούν άρση προστασίας μαρτύρων

Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου: Να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αδειάζει τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς παραπέμπει ΝΔ – ΚΙΝΑΛ ο Άρειος Πάγος για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί