Στην μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας The Mart

Μια εξαιρετική ευκαιρία είχαν τα μέλη του του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας The Mart.

Πιο συγκεκριμένα, στην μηνιαία ολομέλεια του συλλόγου στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο την 11η Φεβρουαρίου 2020 και μετά τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο κ. Κουμπαράκη , ο Γενικός Δντής του Κατ/ος Ηρακλείου κ.Μαυρογενάκης, τοπικό πολύπειρο στέλεχος της theMart με θητεία σε μεγάλες Πολυεθνικές του Λιανεμπορίου και του Τουρισμού παρουσίασε στα μέλη της Ολομέλειας την εταιρεία η οποία με 13 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους και ένα ευρύ πελατολόγιο από όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στέκεται δίπλα στον επαγγελματία Horeca πελάτη.

Στη συνέχεια ο κ.Μουντουφάρης παρουσίασε αναλυτικά τις υπηρεσίες και προϊόντα της the Mart η οποία με ένα τεράστιο κωδικολόγιο, Πιστοποιήσεις ISO, υπηρεσίες Delivery & Ε-shop καλύπτει πλήρως της ανάγκες του επαγγελματία Horeca.

Η Διοικητική Ομάδα του Ηρακλείου ήταν επίσης σύσσωμη παρούσα στην ολομέλεια με τον Υποδντη του Κατ/ος κ.Μελεσσανάκη, τον Δντη Πωλησεων κ. Πατραμάνη και εκ μέρους του HR την κ.Λασιθιωτάκη.

Στην ολομέλεια οριστικοποιήθηκε η εκδήλωση του αποκριάτικου χορού στις 21.02.2020 στους “Κουρήτες” όπου ο σύλλογος θα κόψει την πίτα του και στην οποία εκδήλωση θα παραστεί δυναμικά ξανά και η Δνση της the Mart

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί