«Επικίνδυνοι για την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών οι ερασιτεχνισμοί Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη»

Για εγκληματική προχειρότητα και ανευθυνότητα των Μ. Χρυσοχοΐδη και Κ. Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών.

Δείτε: Με ποινικό μητρώο πολλοί από τους ειδικούς φρουρούς που προσελήφθησαν!

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχθεί αυτό που μάταια προσπαθούν να κρύψουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Χρυσοχοΐδη εδώ και δέκα μέρες.

Ότι προσέλαβαν ειδικούς φρουρούς εκτός ΑΣΕΠ και εκτός Πανελληνίων, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την προεκλογική τους υπόσχεση για 1.500 άμεσες προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας. Ακόμη χειρότερα, και στη βιασύνη τους να αποκομίσουν μικροπολιτικό κέρδος, τους έδωσαν ένα όπλο και τους έβγαλαν στους δρόμους με λίγες μόλις μέρες εκπαίδευσης, για να φανεί ότι αύξησαν τις περιπολίες».

«Αποτέλεσμα; Δύο από αυτούς τους ειδικούς φρουρούς ενεπλάκησαν σε καβγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι εκτός υπηρεσίας, χτυπήθηκαν, έπεσε πυροβολισμός και χάθηκε το υπηρεσιακό όπλο του ενός.

Αυτό δεν είναι ασφάλεια ούτε για τους πολίτες ούτε για τους αστυνομικούς. Είναι εγκληματική προχειρότητα και ανευθυνότητα των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί