Έκτακτη Λαική Συνέλευση στη Δαμάστα

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας, του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας και της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Δαμάστας, μέσω της οποίας προσκαλούν τα μέλη τους, τους Δαμαστιανούς και  τους φίλους της Δαμάστας, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης 

  • Ενημέρωση για την συζήτηση που θα εισαχθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαλεβιζίου για την ανανέωση ή μη των περιβαλλοντικών όρων που έχουν ζητηθεί από το Λατομείο της Δαμάστας και οι οποίοι αφορούν στο Β’ Λατομικό χώρο (Βιτσιλιά).
  • Διαλογική Συζήτηση 
  • Ψηφοφορία για το θέμα της ανανέωσης ή μη των περιβαλλοντικών όρων που έχουν ζητηθεί από το Λατομείο της Δαμάστας και οι οποίοι αφορούν στο Β’ Λατομικό χώρο (Βιτσιλιά).
  • Διάφορα τρέχοντα θέματα

“Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, γιατί χρειάζεται να ενημερωθούμε όλοι μας και να αποφασίσουμε για ένα θέμα σημαντικό για το μέλλον του τόπου μας”, αναφέρει η ανακοίνωση των φορέων.

Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί