Υπόθεση νεκρού βρέφους: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα (Βίντεο)

Ο πατέρας του 11μηνου κοριτσιού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο ο δικηγόρος του, Αρουάν Μπάκρι, προανήγγειλε πως ο Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα δεν θα τον ακολουθήσει και θα προσφύγει στα δικαστήρια.

«Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε (ANT1) ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της προσφυγής στη Δικαιοσύνη: «Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας».

Ο πατέρας του παιδιού ευχαρίστησε την αστυνομία και τον διευθυντή της υπηρεσίας «που έψαξαν την αλήθεια, έβγαλαν το πόρισμα και πλέον είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» και ενώ νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος να θρηνήσει το παιδί του.

Μετά την ιατροδικαστική έκθεση νεκροτομής να μην αναφέρει σεξουαλική κακοποίηση και την κατάθεση του θεράποντος γιατρού του βρέφους που κατέθεσε ότι πιθανώς η κακώσεις που βρέθηκαν να προέρχονται από την ειδική συσκευή με την οποία χορηγούσαν οι γονείς το απαιτούμενο φάρμακο, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ανηλίκων δεν άσκησε δίωξη εναντίον ουδενός.

Βίντεο: ant1news.gr

Δείτε επίσης: Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη στους Σύρους γονείς που έχασαν το παιδί τους και “εκτελέστηκαν” από τα μμε;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί