Ασημένιος ο Γιάννης Καργιωτάκης στο Πανευρωπαϊκό Grappling 2020

Δύο αθλητές του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής Grappling Gi και No-Gi 2020 που διεξήχθη στην Όστια της Ιταλίας στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης στην κατηγορία +100kgr, όπου κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο στυλ Gi νικώντας τον Ρώσο Biliarov M. 3-2 και τον Ουκρανό Adimiya B. 5-0 και submission (wrist lock), ενώ στον τελικό συνάντησε τον Πολωνό Piwawaski K. όπου έχασε οριακά με 3-2.

Και ο Γιώργος Δραμιτινός που στα -100kgr κατετάγη 8ος, αφού η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με τους ισχυρότερους της κατηγορίας.

Ο καταξιωμένος Έλληνας αθλητής της Ολυμπιακής Πάλης Γιάννης Καργιωτάκης που διαπρέπει και στην Πάλη Υποταγής (Grappling) δήλωσε:

«Ένα μετάλλιο δεν «γεννιέται» έτσι απλά. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και ν’ αναφέρω τα παιδιά με τα οποία προπονούμαι : Samouel Krvavac, Γιάννης Σαμαράς, Ηλίας Αποστολόπουλος, Λευτέρης Παπαγεωργίου, Μάριος Ταγάρης και φυσικά τον Γιώργο Δραμιτίνο που εκτός από συναθλητής μας είναι κι ο δάσκαλός μας στο Zero Gravity.

Επίσης ένα ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Cts που μαζί με τον Γιώργο Δραμιτινό μου έκαναν «γωνία» στους αγώνες μου, καθώς και στην Κερασία Ζακ και στην γυναίκα μου Μπέττυ Γιαννούλη που ήρθαν να μας δουν και μας εμψύχωναν συνεχώς.

Τέλος, ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που μου έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχω σ’ αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει και τους δύο αθλητές του και τους εύχεται κάθε επιτυχία στους επόμενους στόχους τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί