Δεν έχει ελεγχθεί για τον κορωνοϊό ο Ελληνοαμερικανός που βρίσκεται στο κρουαζιερόπλοιο

«Ομηρος» στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία λόγω του κορωνοϊού, είναι ο Ελληνοαμερικάνος Μάθιου Σμιθ μαζί με τη σύζυγό του.

Οι επιβάτες του πλοίου απαγορεύεται να βγουν μέχρι και από την καμπίνα τους και ο Μάθιου Σμιθ αναφέρει στον ΣΚΑΪ ότι νιώθουν σαν φυλακισμένοι, ενώ απαγορεύεται μέχρι και η επικοινωνία τους με άλλους ανθρώπους.

«Το τέλος της 14ης μέρας είναι σε 2 μέρες. Και μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος και είναι αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον ιό, ελπίζουμε τουλάχιστον τότε να μπορέσουμε να φύγουμε», τόνισε.

Ο κ. Σμιθ είπε ότι ακόμη δεν έχει ελεγχθεί εκείνος και η γυναίκα του για τον κορωνοϊό. «Μέχρι στιγμής δεν μας έχουν ελέγξει για τον ιό. Όλα είναι πιθανά, όμως δεδομένης της αλληλεπίδρασης που έχουμε με άλλους ανθρώπους στη διάρκεια της κρουαζιέρας και δεδομένης  απομόνωσης  λόγω καραντίνας, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι  δεν έχουμε προσβληθεί».

Ο κ. Σμιθ μίλησε και για το πώς περνούν την ώρα τους στην καμπίνα, είπε ότι το προσωπικό τους φέρνει φαγητό και μόνο ορισμένες φορές βγαίνουν στο μπαλκονάκι.

«Μας λένε: ‘’Μην βγείτε από την καμπίνα σας’’. Βλέπουμε τα μέλη του πληρώματος που μας φέρνουν το φαγητό και άλλα  πράγματα. Μερικές φορές μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι μας και υπάρχουν κάποιοι άλλοι στα δικά τους μπαλκόνια, αλλά δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους», είπε ο κ. Σμιθ. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί