Ήδη εντάσεις στο νέο Mega: Καταγγελίες για ωμές παρεμβάσεις παράγοντα εκτός καναλιού

Λίγες μόνο ώρες πριν τη μεγάλη αυριανή πρεμιέρα του νέου MEGA και οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στη λεωφόρο Συγγρού (έδρα της ALTER EGO), περιγράφουν την κατάσταση χαοτική! Αφου ο χρόνος που ειχαν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του σταθμού στη διάθεση τους για να βγουν αύριο το πρωί στις 6.00 στον “αέρα” ήταν εξαιρετικά λίγος. Και ως εκ τούτου επρεπε (και πρέπει) να γίνουν πολλά πράγματα σε ελάχιστο χρόνο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ομως οτι θα τα καταφέρουν, μιας και πρόκειται για σοβαρούς επαγγελματίες που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της τηλεόρασης.

Αυτη λοιπον ειναι μια “κανονική” κατάσταση οταν πρόκειται για το στήσιμο (απο μηδενική βάση) ενος καναλιού… Η μη κανονική κατάσταση, το πρόβλημα ή πιο σωστά ενα απο τα προβλήματα και ειδικότερα στον ενημερωτικό τομέα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του σταθμού το οποίο ομως τείνει να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και να τινάξει τα πάντα στον αερα ειναι οι “εξωθεσμικές” παρεμβάσεις σε δημοσιογράφους, γνωστού παράγοντα των media απο το περιβάλλον του ιδιοκτήτη!

Συγκεκριμένα με την παραπάνω ιδιότητα, δηλαδη του ανθρώπου που ειναι στο περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο εν λόγω “εξωθεσμικός” παράγοντας παρεμβαίνει στους δημοσιογράφους και στους ρεπόρτερ του καναλιού δίνοντας αυτός κατευθύνσεις για τα θέματα τους, ακυρώνοντας τις περισσότερες φορές τις οδηγίες διευθυντών και αρχισυντακτών!

enimerosi24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί