Για τρίτη συνεχή χρονιά ο τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών στα «Δύο Αοράκια»

Για τρίτη συνεχή χρονιά, με την διοργάνωση της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ,  ο τελικός του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών φιλοξενείται στο Ηράκλειο και στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, τα «Δύο Αοράκια» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. 

Την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου στις 17.00 ο Προμηθέας Πάτρας και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς σε μία αναμέτρηση-γιορτή, την οποία θα παρακολουθήσουν χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες και αθλητές. 

Ο Προμηθέας φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του θεσμού και θα διεκδικήσει τον παρθενικό μεγάλο τίτλο στην ιστορία του, για να συνεχίσει την ραγδαία πρόοδό του τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ θα ξαναβρεθεί στο γήπεδο όπου το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο επιστρέφοντας τότε στους τίτλους μετά από 16 χρόνια και ανοίγοντας το δρόμο για την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στους μήνες που ακολούθησαν. 

Η πόλη του Ηρακλείου, η Κρήτη συνολικά, έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη πως έχουν την ικανότητα και  την εμπειρία -τεχνογνωσία να πραγματοποιούν στο νησί σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις με επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί