Για τον Μ. Κεφαλογιάννη δεν φταίνε οι υπέρογκοι μισθοί των golden boys αλλά… οι συνδικαλιστές! (Βίντεο)

Δεν φταίνε οι υπέρογκοι μισθοί των golden boys αλλά… οι συνδικαλιστές και το «κρατικοδίαιτο, ιδεοληπτικό μοντέλο με πρόσημο της Αριστεράς» στην οικονομία είπε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης και προσπαθώντας να απαντήσει για την τεράστια ανισότητα των μισθών των εργαζομένων με τα γαλάζια στελέχη της Ν.Δ. στις ΔΕΚΟ επιστράτευσε “τις αποχρώσεις του γκρι”

Η ερώτηση αφορούσε τους υπέρογκους μισθούς των golden boys των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων του Δημοσίου τους οποίους ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε ως «σύμπτωμα» που θα θεραπευτεί (γιατί άραγε;) με τις «συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα» που προωθεί η φιλελεύθερη αντίληψη για την οικονομία που έχει η Ν.Δ.

Για το Μανώλη Κεφαλογιάννη φταίει το «ρετιρέ των συνδικαλιστών» και οι εγγυήσεις του Δημοσίου για τα «ασφαλιστικά ταμεία», όπως και το «κρατικοδίαιτο, το ιδεοληπτικό με πρόσημο της Αριστεράς μοντέλο της οικονομίας που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια».

Ως πανάκεια ο κ. Κεφαλογιάννης πρόκρινε το μοντέλο με τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που προωθεί σε όλους τους τομείς η Ν.Δ. Τότε δεν θα χρειάζεται να συζητάμε για αυτό… «Το μοντέλο πρέπει να αλλάξουμε» είπε χωρίς να απαντήσει στους υπέρογκους μισθούς των γαλάζιων στελεχών στις ΔΕΚΟ.

Με λίγα λόγια… Αιτιολογεί τους υπέρογκους μισθούς, φταίνε οι συνδικαλιστές και το ιδεοληπτικό πρόσημο της Αριστεράς και όλα θα γίνουν καλύτερα όταν ξεπουλήσουμε τις ΔΕΚΟ στον ιδιωτικό τομέα. Για ποιους ξέχασε να πει…

Για τα golden boys και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα φυσικά…

Κατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί