Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)

Στην οδό Μενάνδρου, όπου χθες το μεσημέρι σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του, βρέθηκαν σήμερα το πρωί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσφέροντας στα κανάλια θέαμα, αφού κατέγραφαν σε ζωντανή μετάδοση, και στο τηλεοπτικό κοινό αυταπάτες ότι έτσι πατάσσεται η εγκληματικότητα.

Δείτε: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός

Η αστυνομική επιχείρηση που έμοιαζε με ένα κακοστημένο σόου, έγινε μπροστά στις κάμερες που ήταν ήδη εκεί, ενώ προφανώς δεν αιφνιδίασε τους παραβατικούς και παράνομους που ως γνωστό κυκλοφορούν στα πέριξ, καθώς έγινε την επομένη του άγριου επεισοδίου. 

Υπενθυμίζεται, ότι στη συμπλοκή, που οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και αναζητούνται, ενώ κατά τη σημερινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν δεκάδες έλεγχοι και έγιναν περισσότερες από είκοσι προσαγωγές.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί